Birouri Zitec

  • Birouri Zitec

Impreuna cu echipa Zitec am amenajat un spatiu de birouri nonconformist, urmarind sa definim conform dorintei clientului, atmosfera din Star Trek. Biroul are sediul in cladirea Phoenix Tower din Bucuresti, pe o suprafata de 920 mp. Aici am  creat spatii de lucru interesante si zone de relaxare unde angajatii pot juca mini-golf, pinball, fussball sau ping-pong, in camera care au  denumiri precum: The Grand Ballroom, The Fun Room sau The Pac-Man room.

The Grand Ballroom este o sala plina cu mingi, iar pe peretii acesteia pot fi scrise diferite mesaje. Iar acelasi principiu functioneaza si in sala de mese (denumita Recharge), unde unul dintre pereti a fost „transformat in tabla de scris”.

Compania are doua sali de conferinta, denumite Popular Destination care este futurista, cu un perete care reprezinta o galaxie, in timp ce cea de-a doua sala numita Celebrity Name are un aer mai  clasic si este mai apropiata de stilul traditional.

Si tot din zona planetelor si a stelelor pare desprins si biroul celor doi fondatori ai companiei.

Pentru ca trebuie sa se stie ca aici este „centrul de comanda” al navei, biroul are scris pe usa „Main bridge”, si, de asemenea, are inscriptionat logo-ul din filmul Star Trek.