Amenajare resedinta Targu Jiu

  • Amenajare resedinta Targu Jiu

Eleganta este cuvantul cel mai indicat pentru a descrie aceasta resedinta din Targu Jiu. Am folosit finisaje moderne, combinate cu mobilier neoclasic.
Accentele de culoare confera si mai mult stil amenajarii, fiind cu adevarat locul unde atat oaspetii cat si membrii familiei se pot simti bine. Acest proiect a fost realizat de echipa noastra de amenajari, ABT Studio Arhitectura by Adina Turoi.

Un living cu piese de mobilier clasice cum ar fi canapele din catifea alba, marmura alba care da un plus de lux parterului casei, peretii imbracati cu boiserie din lemn masiv finisat in culoarea mahonului si textilele pretioase ale acestei amenajari transforma aceasta camera intr-un adevarat spatiu unde luxul, designul si rafinamentul s-au contopit.

Zona de dining si bucataria au fost create pentru a conferi o unitate acestei amenajari, pastrand aceeasi linie eleganta. Baile sunt elegante, cu piese de mobilier si accesorii in stil clasic, care sa fie in concordanta cu toate incaperile.

Dormitorul matrimonial uimeste prin frumoasa imbinare de elemente clasice cu accente glamour, fiind un loc de relaxare si odihna perfect.

 

Date: September 10, 2017

Category: Arhitectura de interior

0 comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *